THUIS       OVER        CONTACT         COACHING & WORKSHOPS     BEDRIJVEN & TEAMS       PODCAST         AGENDA

De kwaliteit van je relaties bepaalde de kwaliteit van je levenHet probleem is niet de emotie, de situatie, of de persoon.
Het probleem is je relatie ermee.

De verlichting ligt niet in het onthechten van.
Maar in je relatie met.

Het is niet vrij zijn van.
Maar vrij zijn mét.

Ik heb lang geprobeerd om vrij te zijn van mijn gedachten, pijn, verdriet, angst. Dacht dat meditatie pas meditatie was totdat er nul gedachtes meer waren. Dacht dat verlichting betekende dat je geen emoties meer ervaart. Blijkt dat allemaal niet waar te zijn.

Hoe jij relateert aan datgene wat je ervaart, is hetgeen dat verlichting brengt. Hoe nabij je durft te komen, hoe intiem je durft te zijn. Er niet mee te versmelten maar het doordrenken van bewustzijn. Dichterbij te komen, nieuwsgierig te worden en met een open hart te luisteren.

Jammer genoeg wordt deze basic human life skill ons op school nog niet geleerd en dat terwijl dit het fundament vormt van hoe je het leven ervaart.

De kwaliteit van je relaties bepaalt de kwaliteit van je leven.

Gelukkig kunnen we dat alsnog als volwassenen leren.

Wil jij werken aan je relationele intelligentie ? Er zijn verschillende manieren om met mij te werken - kijk bij coaching voor het aanbod.

  • Persoonlijke begeleiding: afgestemd op jouw specifieke behoeften
  • Authentieke Relaties therapie voor koppels: transformeer en verdiep je intieme relatie(s)
  • Groepswerk & workshops: kom naar een AR workshop met @Betouchedcommunity
  • NIEUW! Connective Communication op de werkvloer: voor heldere communicatie, conflict transformatie en zelfbewustzijn op je werk. Voor meer informatie & brochure kun je een bericht sturen.