THUIS         PUBLICATIES         OVER        CONTACT         COACHING        PODCAST         AGENDA
Aanbod 

Begeleiding in BewustzijnsontwikkelingIk help je om meer bewustwording en inzicht te krijgen in jezelf en daardoor wijzer en intelligenter te leven. In mijn begeleiding combineer ik oude esoterische wijsheid tradities met wetenschappelijke inzichten vanuit bio- en neuropsychologie. 


Persoonlijke begeleiding


Je kunt kiezen tussen digitale en fysieke sessies. Ik houd praktijk in Amsterdam. In nader contact kunnen we samen bepalen hoe we het traject vormgeven.

Maak een afspraak
DE RELATIE MET JEZELF

Ik help je om je bewustzijn te ontwikkelen en verruimen, met als doel diep zelfinzicht. In een sessie werken we met jouw directe ervaring en kijken we samen hoe alles volledig toe te laten. Door zonder oordeel of fixen te ervaren wat er is, kan de energie zich transformeren in het oplossende veld. Ik rijk je tools aan ter ondersteuning en verzachting van dat wat zich laat zien. 

Tijdens de persoonlijke begeleiding werken we met authenticiteit (dat wat jou, jou maakt), kijken we naar wie je vroeger was en naar hoe je jezelf graag zou zien in de toekomst. 

In onze gesprekken worden verschillende methodieken en therapievormen gecombineerd en werken we met jouw unieke levenspad. Ik begeleid je om vanuit jouw kernwaarden te gaan leven. 

* transpersoonlijke coaching / mindfulness & meditatie / non-dualiteit / familie-opstelllingen / integrale yin yoga / symbolisme / oplossende veld


Authentieke Relatie Therapie voor koppels


Je kunt kiezen tussen digitale en fysieke sessies. Ik houd praktijk in Amsterdam. In nader contact kunnen we samen bepalen hoe we het traject vormgeven.

Maak een afspraak
DE RELATIE MET DE ANDER

Hoe ben ik authentiek mezelf in relatie tot de ander? 
Hoe laat ik alle delen van mijzelf zien aan mijn partner? 
Hoe kunnen we elkaar ondersteunen in het proces van zelfrealisatie?
Hoe blijf ik naar mijn partner verlangen in een langdure liefdesrelatie? 
Hoe kan kunnen we onze intieme relatie waarborgen en verdiepen?

Een relatie is de spiegel van je ziel en je partner zal jouw trauma’s aanraken.  

Ik help jullie om jullie relatie te verdiepen middels zelfonderzoek, bewuste communicatie technieken, conflict transformatie en lichaamswerk.

Zodat je dichterbij jezelf komt, terwijl je meer verbinding ervaart met je partner. 

*alle vormen van relaties zijn welkom. 

* transpersoonlijke coaching / mindfulness & meditatie / non-dualiteit / familie-opstelllingen / integrale yin yoga / symbolisme / oplossende veld / authentiek relateren 

INZICHT, OPENHEID EN VERBINDING

Authentiek Relateren is een interpersoonlijke meditatie. Het is het handelen en spreken vanuit een plaats van oprechte kwetsbaarheid en diepe aanwezigheid, waardoor we in contact komen met onze diepste gevoelens en op deze manier een rijkere en verdiepende relatie tot onszelf en de ander ervaren. 

De nadruk in deze workshop ligt op het oefenen van verbale communicatie om vertrouwen, verbinding en een dieper begrip te cultiveren. We spelen spellen waarin je wordt uitnodigd radicaal eerlijk te zijn naar jezelf en de ander. 

Tijdens deze avond geven we je praktische handvatten die je kunt oefenen en implementeren in je dagelijkse leven. Authentiek relateren is een oefening - hoe meer je oefent, hoe gemakkelijker en meer belichaamd het wordt. Je zou het kunnen zien als een belichaamde training voor de geest. 

Ik faciliteer deze workshop in samenwerking met www.betouchedcommunity.com. Kijk op de website voor agenda en tickets.

Authentiek Relateren in groepsverband


Agenda & Tickets: www.betouchedcommunity.comYoga & meditatie

Ik geef op dit moment les bij Yoga Spot in Amsterdam. Via zachte yin yoga, ademhaling en tools begeleid ik je om de ruimte te zijn voor wat zich aandient op de yogamat of meditatie. 


Tarieven
1 op 1 begeleiding
Particulier
133 euro per sessie (incl. btw)

Authentieke Relatie Therapie
Voor koppels
242 euro per sessie (incl. btw)

Authentic Relating workshop
In groepsverband
kijk op www.betouchedcommunity.com voor agenda & tickets

Groepswerk
Organisatie/zakelijk
Neem contact op voor de kosten


Eerste kennismaking 

Een eerste kennismaking gebeurt via een intakegesprek. Dit kan online via zoom of in persoon. Het is belangrijk dat ik de juiste ben voor jou, als er aan het einde van het gesprek geen volledige ja is van beide kanten is het intake gesprek gratis.

Maak een afspraak