THUIS         PUBLICATIES         OVER        CONTACT         COACHING        PODCAST         WORKSHOPS
Aanbod 

Begeleiding in BewustzijnsontwikkelingIk help mensen om meer bewustwording en inzicht te krijgen in zichzelf en daardoor wijzer en intelligenter te leven. In mijn begeleiding combineer ik oude esoterische wijsheid tradities met wetenschappelijke inzichten vanuit bio- en neuropsychologie.

Ik werk met transformational presence: wanneer we elkaar ontmoeten in aanwezigheid komt precies dat omhoog wat gezien en ervaren wil worden. De kracht van het werken met de directe ervaring is dat we meer bewustwording creëren in jouw patronen en systemen waardoor je de keuze hebt om deze niet langer te voeden, maar een nieuw perspectief te nemen. Hierdoor stemmen we af met het oplossende veld van bewustzijn en ervaar jij je natuurlijk staat van zijn.


1 op 1 Begeleiding


Je kunt kiezen tussen digitale en fysieke sessies. Ik houd praktijk in Amsterdam. In nader contact kunnen we samen bepalen hoe we het traject vormgeven.

Maak een afspraak
BEGRIJP JEZELF

Ik help je om je bewustzijn te ontwikkelen en verruimen, met als doel diep zelfinzicht. In een sessie werken we met jouw directe ervaring en kijken we samen hoe alles volledig toe te laten. Door zonder oordeel of fixen te ervaren wat er is, kan de energie zich transformeren in het oplossende veld. Ik rijk je tools aan ter ondersteuning en verzachting van dat wat zich laat zien. 

Tijdens de persoonlijke begeleiding werken we met authenticiteit (dat wat jou, jou maakt), kijken we naar wie je vroeger was en naar hoe je jezelf graag zou zien in de toekomst. 

In onze gesprekken worden verschillende methodieken en therapievormen gecombineerd en werken we met jouw unieke levenspad. Ik begeleid je om vanuit jouw kernwaarden te gaan leven. 

* transpersoonlijke coaching / mindfulness & meditatie / non-dualiteit / familie-opstelllingen / integrale yin yoga / symbolisme / oplossende veldINZICHT, OPENHEID EN VERBINDING

Tijdens groepswerk kijken we wat er leeft in de groep. Soms werken we met een thema, zoals cyclisch leven, vrouwenlijke energie of activisme.  Ik werk met familie-opstellingen, symbolisme, meditatie en rituelen. 

Ik organiseer natuurinclusieve rituelen en ceremonies om onze verbondenheid met de Aarde en alle levende wezens te herinneren. Deze zijn te vinden in mijn agenda.

Samen een ritueel of ceremonie organiseren voor een specifieke groep of gelegenheid? Neem dan even contant met mij op.

* familie opstelllingen / integrale yin yoga / symbolisme / The Work that Reconnects / feminiene energie / ritueel

Groepswerk


Je kunt kiezen tussen digitale en fysieke sessies. Ik houd praktijk in Amsterdam. In nader contact kunnen we samen bepalen hoe we het traject vormgeven.

Maak een afspraak

Yoga & meditatie

Ik geef op dit moment les bij Yoga Spot in Amsterdam. Via zachte yin yoga, ademhaling en tools begeleid ik je om de ruimte te zijn voor wat zich aandient op de yogamat of meditatie. 


Tarieven
1 op 1 begeleiding
Particulier

Groepswerk
Organisatie/zakelijk110 euro per sessie (ex. btw)


Neem contact op voor de kosten

Eerste kennismaking 

Een eerste kennismaking gebeurt via een intakegesprek. Dit kan online via zoom of in persoon. Het is belangrijk dat ik de juiste ben voor jou, als er aan het einde van het gesprek geen volledige ja is van beide kanten is het intake gesprek gratis.

Maak een afspraak