THUIS         PUBLICATIES         OVER        CONTACT         COACHING        PODCAST         WORKSHOPS

Workshops & Agenda

         Authentic
Relating Retreat

August 11th-14th 2023

De Waterkroon, Wieringerwaard.

Pre-register now to get 15% off!As human beings, we all learn, grow and love through relationships.

- Do you long for deeper connection, more intimacy and closeness?
- Would you like to experience more joy, freedom and ease in contact?
- Do you want to learn how to feel what is really alive in yourself, and practice sharing this with others?
- Do you feel excited about spending a weekend with like-minded people, in an open an exploratory environment?
- And do you want to experience how it is to truly open up in contact, and be fully seen, heard and understood by being authentically yourself?

Together with @betouchedcommunity and @likewies, we are super excited to announce our upcoming Authentic Relating Summer Retreat!

Tickets will come online soon! First come, first serve. Interested? To pre-register click the link

As a reward for your trust in us and our community you will get early access to our ticket link - before we officially go online - and this
will get you a super early bird discount of 15% on the full price. Join us for a magical summer! Stilte weekend

Lumen Retraites

1, 2, 3 september 2023 The Place To Be, Zelhem

Zet jezelf op de wachtlijst
Zou je graag willen ervaren om een weekend helemaal van jezelf te zijn?

Ben jij ook altijd gefascineerd geweest naar de vraag: 'wat is Waarheid'?

Wil je onderzoeken hoe je authentiek bij jezelf blijft in relatie tot de ander en de wereld?

We leven vaak in ons hoofd of op een scherm waardoor we afdrijven van onszelf.

Meditatie is inmiddels mainstream en we worden vaker stil. Maar soms lijkt het een uitdaging om deze stilte en verbinding ook te leven met je ogen open - bijvoorbeeld in een gesprek, tijdens je werk of gewoon wanneer je koffie zet.

Op een prachtlocatie in de Achterhoek oefenen we om deze stilte in de wereld te brengen en leefbaar te maken, in contact met jezelf en met een ander. Om samen opzoek te gaan naar de vraag 'Wat is Waarheid?'.

De eerste twee dagen zullen we rusten in de altijd aanwezige stilte met de ogen dicht door middel van meditatie, zachte yin yoga, en bewustzijnsoefeningen.

Op dag drie gaan we op speelse wijze oefenen (met de bewuste communicatie techniek authentiek relateren) om vanuit deze Stilte in verbinding te blijven met onze ogen en harten open. 

Wij; Inez, Sieta en Tessa nodigen je uit tussen de bossen van Gelderland in boerderij 'The place to be' voor een verdiepende driedaagse op zielsniveau.

Bhagavad Gita studiegroep


In Amsterdam centrum

Startende Gita groep
Nieuwe data worden zsm aangekondigd. 
Aanmelden

Gift
De Gita groepen zijn een gift, je hoeft er dus niet voor te betalen. 
Voor beide groepen zijn er wel optioneel aanvullende eigen kosten voor het aanschaffen van het boek ‘The Bhagavad Revealed’. Alle teksten zijn ook gratis beschikbaar online, maar het kan fijn zijn om het fysieke boek aan te schaffen.  

Extra informatie
Niet zeker of dit iets voor jou is? Heb je nog vragen? Stuur me dan even een bericht hier. 


Spiritueel ontwaken, wat is dat nou eigenlijk?


In essentie zijn we de belichaming van puur licht. De bron van alles, het Al, de ongelimiteerde stroom van het leven zelf. Misschien zijn er momenten in je leven dat je dit weet en ervaart en misschien zijn er momenten dat het lijkt alsof je het tegenovergestelde ervaart.

We leven in een tijd waarin het steeds toegankelijker wordt om dit pure bewustzijn te ervaren, te belichamen en te leven. Steeds meer mensen ontwaken spiritueel. Wanneer we zo’n bewustzijnsverruiming ervaren, kunnen we ineens meer zien van onszelf. ‘Dingen’ (trauma’s, conditioneringen, onverwerkte emoties, overtuigingen etc.) die diep weggestoken zaten in ons onderbewuste, komen omhoog. Niet omdat er iets mis is met ons - maar omdat ons lichaam laat zien tot welke ‘dingen’ we nog niet in onconditionele liefde verhouden. Het lichaam wordt ‘schoongemaakt’, zodat er steeds meer ruimte ontstaat om vanuit je essentie te leven. Deze ‘dingen’ zijn dus niet het probleem of bewijs van een persoonlijk defect - maar juist de ingang naar een verruimd bewustzijn. Hoe we ons hiertoe verhouden maakt een wereld van verschil.

De Bhagavad Gita geeft praktische handvatten om dit universele proces van bewustzijnsverruiming beter te kunnen plaatsen en contextualiseren. Het is ook in mijn eigen proces onwijs belangrijk geweest.

De Bhagavad Gita is een van 's werelds meest gelezen en oude geschriften. Het is het verhaal van een gesprek tussen een onwillige krijger, Arjuna, en zijn wagenmenner, Krishna. Wat in dit gesprek wordt onthuld, is een universele maar praktische wijsheid die zelfs nu tot ons kan spreken. Het geeft antwoord op de vragen Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Wat is het doel van het leven? Hoe leef en handel ik? Het laat ons zien hoe we ons dagelijks leven kunnen omzetten in een spirituele oefening en een middel tot transformatie.

Herken jij jezelf in deze woorden? Voel je dat dit ergens klopt voor jou? Wil je dieper in je eigen proces duiken? Wil je samen leren werken met het leven? Wil je samenkomen en verbinden met anderen die hetzelfde proces doorlopen?

Dan is de Gita studiegroep misschien iets voor jou. De studiegroep biedt de mogelijkheid om in te zoemen op jouw individuele proces dat nooit los staat van, en altijd deel uitmaakt van het grotere geheel. In de studiegroep zullen we de gita lezen aan de hand van de interpretaties van Sat Shree, een spiritueel leraar die de gift heeft om deze oude esoterische wijsheidstradities te vertalen op actuele wijze.

We lezen de eerste zes hoofdstukken van de Gita (waarin we ontwaken uit de identificatie met het ego en we het Zelf realiseren) en komen wekelijks samen om te contempleren, in stilte te zitten en te delen over de inzichten die deze teksten brengen voor jouw unieke proces op dit moment. Samen creëren we de liefdevolle, veilige en transformatieve ruimte, zodat onze essentie ons lichaam op een steeds dieper niveau belichaamt. 

De intentie van de Gita groep is om vanuit een verruimd bewustzijn jouw situatie in het grotere geheel te plaatsen zodat je steeds meer begrijpt en voelt wat er met je gebeurd en wat er wil gebeuren.