THUIS         PUBLICATIES         OVER        CONTACT         COACHING        PODCAST         AGENDA


HET KAN OOK ANDERS 

Begeleiding in Bewustzijnsontwikkeling
                   De kwaliteit van je relaties bepaalt de kwaliteit van leven


Op mijn website vind je trainingen, workshops en informatie die je helpen om je relatie met jezelf, de ander en de wereld te ontwikkelen en verdiepen. 

 


Natuurlijke proces van bewustzijnsverruiming


Het natuurlijke proces van evolutie zorgt ervoor dat ons bewustzijn zich ontwikkelt en dat we ons steeds vaker niet meer herkennen in wat we voorheen ‘ik’ noemden (het ego, gedachten, gedragspatronen etc).

Onze geestelijke vermogens nemen toe en ons perspectief op de wereld verandert.

Dit is een natuurlijk proces en kan soms gepaard gaan met het opkomen van trauma’s, emoties en schaduwen, zowel op individueel als collectief niveau. Het is mijn intentie om dit proces te ondersteunen en jou door jouw unieke bewustzijnsverruimend proces te gidsen.

Als bewustzijnscoach verbind ik traditionele psychologie met transpersoonlijke coaching en spiritualiteit om zo tot een holistisch begrip te komen van wat het betekent om mens te zijn in deze tijd, zodat je weer met inspiratie en verbinding in het leven kunt staan.

Referenties Referenties Referenties Referenties

Persoonlijke coaching

“Sieta creëert een super fijne energie waar ik voel dat ik helemaal mezelf mag zijn. Door haar liefdevolle aandacht en oprechte coaching heeft ze me geholpen uit mijn hoofd te komen en meer te gronden in mijn eigen energie veld. “
-
KATEY

Persoonlijk coaching

"Sieta ondersteunt je om echt bij jezelf te komen. Om jezelf als geheel te omarmen, te gronden en te laten bloeien. Dit doet ze middels je heel raak te spiegelen en door waardevolle reflecties, modellen en oefeningen aan te dragen. De coachingsessies hebben mij geholpen om authentieker met mijzelf in contact te zijn en op die manier mij betekenisvol te verhouden tot anderen en de wereld."
 -
EVA
Authentic Relating workshops

“I loved how this event was set up and how Sieta and Wies guided us through the evening and games. It was a nice balance between a structured evening and more of a free flow. The atmosphere was playful and I felt like everyone was here to connect on a more deeper level, I loved how we skipped small talk. Thank you!”


JOY
Authentic Relating workshops

“Both my girlfriend and I had an intense and meaningful night. All the participants dived into the group together. Felt we were all one whole thing. No matter where you are in life, I would recommend you to give it a try.”MATTIA
Blog en Inspiratie